Vanlier Verpakkings Techniek

Over VVT

 • De werkwijze van Vanlier Verpakkings Techniek

  Persoonlijke aanpak, nauwe betrokkenheid

  Vanlier Verpakkings Techniek is een kleinschalig bedrijf met aansprekende opdrachtgevers. Het bedrijf onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak en de nauwe betrokkenheid met iedere afzonderlijke opdrachtgever. En niet te vergeten: door het enthousiasme en de gedrevenheid om de beste kwaliteit te leveren.

   

  Kwaliteitsgedreven, kostenbesparend

  Over kwaliteit gesproken: die valt of staat met de precisie waarmee we elk vormstuk en formaatset produceren. Dit is zorgvuldig handwerk dat tot op de millimeter nauwkeurigheid vereist. Dankzij onze compacte organisatie en korte lijnen werken wij kwaliteitsgedreven én tegen aantrekkelijke kosten.

   

  Zorgvuldige plaatsing op locatie

  We kunnen uw formaatdeel nog zo secuur maken, uiteindelijk komt het aan op een zorgvuldige plaatsing in de verpakkingsmachine. Ook dát doen wij met zorg. Onze opdracht is pas afgerond als onze werkstukken en uw verpakkingsmachine draaien zoals dat moet.

   

  Innovatief!

  We denken voortdurend na over verbeteringen; voor onszelf en vooral voor onze opdrachtgevers. Neem ons vormstuk van extra sterk kunststof. Deze innovatie biedt grote voordelen in de productie.